Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč se nevyšetřují oba miliardáři, kvůli kterým údajně kauza vznikla?  Není to divné? Oba jsou stále na svobodě !!!

0 0
možnosti

Jak je  možné, že soudružka Benešová nežádá vysvětlení celé akce a nevyvodí důsledky z toho, že Ištván podle mnoha právníků porušil velké množství zákonů zcela beztrestně!!! Samozřejmě Ištván bude mlžit ještě rok či dva, pak se na kauzu zapomene, nic v ruce nemá. Jako užitečný idiot splnil úkol svrhnout vládu, ale ted by se měl zodpovídat za trestné činy, které provedl!!!  Soudružka Benešová podporuje justiční mafii!!!!!!!!!

0 0
možnosti

JE TO NEUVĚŘITELNÉ - pánové Tluchoř, Fuksa a Šnajdr si u paní Nagyové pouze OBJEDNALI PIZZU. Policii se pak povedlo zachytit telefonické potvrzení, že pizza zmíněným poslancům dorazila. Poslanci rovněž v telefonátu potvrdili, že pizza byla velmi dobrá.

Pan Ištvan z této naprosto nevinné konverzace dovozuje korupční jednání. Naštěstí tu máme ochránce naší demokracie - především Nejvyšší soud. Občany ČR jistě potěší, že před nějakým hlasováním, či úvahám o vzdání se mandátu, si poslanci mohou nechat posílat pizzu - je jasné, že s plným žaludkem se rozhoduje lépe.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pizza-dorazila-vsichni-jsou-happy-Pekne-odposlechy-Nagyove-a-tech-druhych-276210

0 0
možnosti

Korupce a kolobříci a mazánci všeho druhu mají u nás zelenou. Chtěl bych, aby tu platily čínské zákony.

2 0
možnosti

Sledoval jsem okecávání Ištvána s předsedou Nejvyššího soudu z Brna - jméno vypadlo...  Ve zkratce, jestli k trest. činu došlo  přímo  v sálu nebo za dveřmi.. ?? To je PRÁVNÍ CHAOS !!  Snad jedno kde - podstata je skutek nebo podněcování-spoluúčast na skutku, který  má následek.

          Popisujete objektivně. Je to hrůzný rozkladný stav justice. Bohužel pak už nic jinýho není než ULICE a DAVOVÉ JEDNÁNÍ, ASI TO MUSÍ BÝT !

2 0
možnosti

Jo, taky jsem to sledoval. Dohodlo se to "mimo", ovšem poslaneckého mandátu se vzali na půdě sněmovny, tak se na to vztahuje poslanecká imunita, resp. indemnita. Zíral jsem 8-o

1 0
možnosti

To jsou takove plky. Morálku a právo si v tomto státě každý ohýbá v jeho světle ramp. Mám to chápat tak, že "Kradení pod ochranou parlamentu kdekoliv v ČR je normální".

4 0
možnosti

Chápejte to tak,že když vy ukradnete cokoli,je to zlodějna.Když to ukradne poslanec"Tlučhuba",je to politika.:-)[>-]

2 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky