Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P21e53t69r 93Š46t76ě24c94h

23. 10. 2013 15:02

Jeho původ mi vůbec nevadí. Ale co mi opravdu vadí je jeho minulost včetně provázání na levicové politiky. Komu se chodí na narozeniny? Kamarádům, nebo lidem po kterých něco chceme. Babiš chodil na narozeniny Zemanovi a Grossovi (jak uvedl včera v debatě idnes). Tímto směrem ho to vždy táhlo, pravda. Levice ale už dlouho nevládla. Pravice mu za posledních 7 let na ruku asi nešla (jeho nenávist k ODS a TOP  z něho srší na každém kroku) a tak radši vstoupil do politiky sám. Komunista, STBák, Zemanův a Grossův kamarád... Ano bude líp. Pro něj určitě. A lidi mu to prostě žerou. Já to nechápu.

1 1
možnosti

Tím, že  se nezúčastnil soudu v Bratislavě, tak dokázal, že byl skutečný estébák. Jaký jiný  důvod by měl ? Rozdávání koláčků ? Má- li někdo lepší vysvětlení neúčasti u soudu, pak předem děkuji.

0 1
možnosti

P56e38t14r 24K38u13l27i65c66h

23. 10. 2013 14:02

už jen ten úvod: .....jen díky nefunkčnímu státu se babišovi podařilo stát miliardářem....

úspěch jednotlivce přece nezáleží na okolí, ale na tom jednotlivci. jinak bychom tu měli "fungující" stát produkující jednoho miliardáře za druhým.

1 0
možnosti

Víte, mě nebaví články, ve kterých autoři na podporu svých závěrů účelově přibarvují skutečnost. Váš článek je toho zářným příkladem. Zaměřil bych se na Vaše tvrzení, že Babiš je imigrantem. Není pane, ani omylem není. Po rozpadu Československa se mohl každý občan svobodně rozhodnou, zda přijme české nebo slovenské občanství. Spousta lidí narozených na Slovensku se rozhodlo stát se občany ČR - to bylo celkem běžné.

3 1
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky