Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

budou méně krást, protože už není z moc čeho... ale krást budou, to nezastíraj... naopak by nám to mohlo být sympatické, taková strana, která nám slibuje,  že bude krást.. kdyby kradli potají a pak se na to přišlo, asi by lidi moc spokojení nebyli.. takhle jenom řeknou "Ale my vám to říkali...."

0 0
možnosti
PV

Aspon vime, komu se stare poradky libi a souhlasi s nimi. Vsichni ostatni, doufam, zkusi udelat neco pro zmenu k lepsimu (coz nemusi znamenat volbu ANO2011).

3 0
možnosti
VV

Chlapče ty jen přidáváš ke kampani ANO své dojmy a "myšlenky".Není ti nějak dobře,zajdi na houby do lesa a budeš vidět ten svět líp.A nech ty ostatní,kteří to chtějí v politice změnit,ti,kteří tam byli doposud a myslí si,že to mají předplacené by měli v klidu odejít.Proč u nich nepředkládáš jejich skutky a nekomentujweš je tak vtipně?

4 1
možnosti
Foto

Babiš na rozdíl od ostatních politiků není koupená loutka, kterou vodí mafián v zákulisí a taky ji vkládá slova do úst. Je bohatý a pokud má někdo důkazy, že zbohatnul nepoctivě, ať na něj podá udání. Jeho bohatství je zárukou, že se nedá koupit jako ostatní politici za pár milionů a potom svým chlebodárcům připravují zákony na tělo a podmínky pro vykrádání státního rozpočtu a okrádání mnohem chudších spoluobčanů - viz FVE.

4 1
možnosti
KN

Babiš je ten co loutky vodí.

Zárukou jeho bohatství jsou státní dotace a monopoly.

On se koupit nedá, chce si naopak koupit politiky.

Prostě nic co by si občan přál.

3 5
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky