Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Váš článek je názorná ukázka, kam až může vést pseudohumanismus. Nezastávejte se lumpů a jejich lumpáren a ty právnické kličky nechte právníkům. Už tak těžce zkoušený občan kulí zrak, když NS propustí trafikanty a šéfy rozvědky, kteří by byli v normálním státě postaveni téměř před popravčí četu. Tak tu nemluvte o středověku, teď jim nehrozí ani vzdáleně nic podobného. Spíš jste si mohl všimnout, že u žádného z obviněných nebyla vidět ani jen náznak pokory, omluva za své činy, pouze a jen arogance a zlo.

1 0
možnosti
Foto

ods s Nečasem jsem sice volil, ale středověk bych v tom nehledal....kukly měli proto, aby je nějaký politik neposlal řídit křižovatku a pouta bych taky neviděl jako zbytečnost...on z těch mocných občas někdo "nevysvětlitelně" zdrhne...mít je svého čadu Krejčíř....;-)

6 0
možnosti
MP

Máte zřejmě pravdu, že policie v těchto případech mírně řečeno, použila jakési špatné operetní metody a neadekvátní řinčení zbraněmi.Možná je to tah doporučený psychology, aby oběti byly vystrašeny a změkly.Nenechejme se ale prosím opít rohlíkem.Kauza Nečase a Nagyové není jenom nevinné zamilování.Jestliže může sekretářka úkolovat tajnou službu lze se oprávněně domnívat, že podobné věci  a možná horší a ještě méně pravděpodobné se děly a dějí.Páchne to hnilobou ve státě českém, a to víme všichni a dlouho.Nečas a eskamotér Kalousek, jedni z našich "nedotknutelných VIP" řvou, protože jim někdo z justice konečně šlápl na malíček.A to se přece v našem "demokratickém" státě nesmí! Obecně se to netýká pouze těchto dvou politiků.Naši vysocí politikové se cítí jako "první po Bohu."A to ve všech politických stranách.Já osobně jsem moc rád za Ivo Istvana a chtěl bych mu jenom popřát: "Drž se hochu, bojuješ i za nás, žel my kmáni dole ti asi moc nepomůžeme."

3 0
možnosti
Foto

Bohužel, nikdo nikomu na malíček nešlápnul :-) Kdyby tomu tak bylo, bylo by vše v pořádku. Celá kauza ale vyzní do ztracena, poslance soudit nemohou, protože jsou chráněni imunitou a Nagyová je rovněž nevinná, protože jako civilní osoba není oprávněna úkolovat rozvědku. Odpovědní důstojníci nejspíš budou jen kázeňsky potrestáni či přijdou o místo. Možná. Žádné prokázání korupce se konat nebude a lobbisté, u kterých byla provedena prohlídka, nejsou tak hloupí jako čeští státní zastupitelé z Olomouce, aby nechávali zásadní důkazy v počítači ve své kanceláři. Takže mě se to vše jeví jako neuvěřitelný diletantismus Ivo Ištvána a Roberta Šlachty a oba by měli své funkce opustit. Pouze zkompromitovali ČR, způsobili pád vlády a umožnili tak Zemanovi, aby jmenoval vládu loutek, která mu bude bezvýhradně poslušná. Trapné :-)

0 4
možnosti
RL

Nikdo nemůže být tak naivní aby si myslel, že rok a půl pořizovali odoslechy  jen kvůli nějaké paní Nagyové.....Nebo snad ano?!

3 0
možnosti
RK

Já myslím, že ano. Připravit pád vlády nejde hned

2 1
možnosti
DD

Pane autore, a co v té kašně vymáchat paní Nagyovou, pana Nečase a všechny ty tuneláře, zloděj, odkloňovače? To Vás nenapadlo, viďte, ale policii a státní zástupce, kteří si pouze vykonávají svou práci, ty byste tam máchal. Máte to nějak posunuté.

5 4
možnosti
Foto

A máte nějaký konkrétní důkaz, že jmenovaní jsou tunelářem či zlodějem?8-o

1 2
možnosti
Foto

Na hrubý pytel, hrubá záplata. Sám bych naopak vítal, kdybychom se mohli vrátit ke středověkým trestům. Sice si telefonujeme mobily, ale charakter některých lidí ustrnul na úrovní 14. století. Takových pár ran holí by vyléčilo kdejakého malého zlodějíčka nebo sprejera natotata.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky