Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pane Zbyšku, nedivte se, že komunisti sílí. Navíc se ani nemusí moc snažit. V tomhle šaškárkově to takhle půjde dál. Je korporatokracie. A nevidím v dohlednu žádnou možnou změnu, která by to mohla zvrátit. Ale zase nás může uklidnit, že oni jsou dnes v poho...

1 0
možnosti
AK

23 let vládnutí nekomunistických vlád a výsledky nikoho neeuforizují. Ale pozor, nekritizovat!

Každá kritika současného stavu, kdy na nás politici kašlou, lžou nám a okrádají nás, je interpretována jako nostalgie po minulém režimu...

K čemu je taková manipulace dobrá? Je to výtečná služba současným politikům. A pokud současný režim někdo kritizuje, je to hned komouš, socka, důchodce (další nadávky si doplňte podle uvážení), který není dostatečně vděčný, že žije "ve svobodě". A tak se minulý režim a jeho interpretace stávají silným nástrojem manipulace a udržení nezměněného nedobrého stavu politiky. Chápu politiky, že tento nástroj používají. Byli by hloupí, kdyby to nedělali, ale nechápu nás občany, že se tím pořád necháme oblbovat. A až bude před volbami, to se zase vyrojí zástupy "bojovníků s komunismem" a zase najdou řadu lidí, kteří je neprokouknou a zvolí.

1 0
možnosti
PV

Napsal jste to hezky, podepisuji. I já mám podobný názor. Zrovna dnes jsem byl pasován v jedné debatě do vzdělávacího systému komunistů, do VUMLu. Nesouhlasím - tak jsem komouš. Šlus.

1 0
možnosti
JJ

J73a82n 29J84o43š70t

2. 3. 2013 8:59

Jen technická poznámka ... nikdy neexistovalo nic jako "České země" ale "země koruny České"  .... je to jen pár slov, ale rozdíl je to propastný !!!

1 0
možnosti
MT

Jaksi jsou ty udalosti dneska a tehdy napadne podobne . . .

1 0
možnosti
Foto

Tak to vidíte Dřevojane. Dlouho to netrvalo a po 23 let hospodaření tohoto režimu je ekonomika v troskách. Opravdu nevím, kdo jiný než komunisté by to dokázal napravit.

7 6
možnosti
JK

A o jaké zemi vlastně píšete ?

2 0
možnosti
MC

KarmaR^Dokud budou frčet povytažená gaťata a budeme plivat na V.Klause, tak tu opět budou dozrávat oranžoví až červenější, až bezbarví vůdci okamžiku, kteří pod záštitou falešného altruismu lapají na své rovnostářské programy loupeživé amorální spoluobčany (pecivály).

6 4
možnosti
FK

Nezlobte se, ale ja jsem pravicak, ale ODS rozhodne neni pravice a tuneldedek Kikina je prokremelsky hajzlik. Kdyz nekdo za komancu jede studovat do Ameriky, tak to mluvi samo za sebe.

1 0
možnosti
PW

Tomu se autore říká demokracie. Lidé mají svobodné volby a volí komunisty. Zvykejte si, demokracie platí jak pro "cíglera" pro vás, pro ta co hulí marjánku i pro všechny ostatní. :-)

12 6
možnosti
BM

Vám ten můj doutníček nějak vězí v žaludku......Avšak demokracie také spočívá vyjádřit svůj názor né? Kdyby u nás třeba zvítězili například křesťanští demokraté, tak by jste negativně k tomu vyjadřoval zase Vy.....jako my ke komunistům.

Demokracie toť diskuse.... tak se nerozčilujte na oponenty, respektive neurážejte je.

6 4
možnosti
BM

Tenkrát s Vámi musím souhlasit a dávám karmuR^

6 4
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky