Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč pořád melete, že nutno respektovat, to si US  a prezident mohou dělat, co chtějí i proti vůli většiny národa. No, to je pěkná demokracie.I takový gauner jako byl Brežněv prohlásil, že on si nemůže dělat, co chce, ale musí respektovat většinu v ÚV!

0 0
možnosti

P57a48v44e51l 26P47e27c44h

4. 1. 2013 21:34

Zbyšku, ty jsi také trochu divný patron a úsměv máš, jak po kyselé okurce, ale s pohledem na ÚS můžeš mít v ledačem pravdu. Ono to politizováním páchne i na m,noha jiných soudech, justičních orgánech a institucích, ale když se podíváme, kdo dnes předsedá a velí na soudě ústavním (P.Rychetský), svádí to k opětovnému, vážnému zamyšlení.:-/

http://www.kauzy.nazory.cz/?subj=3&id=5&re=0

2 0
možnosti

A zajímavé je, že ho z toho obviňuje jak levice, tak pravice:-)

0 0
možnosti
Foto

Velice mne zaujala věta, která by neměla zaniknout: "Že je ÚS zpolitizovaný prokázal na kauze Miloše Melčáka kdy si uzurpoval

právo zrušit Ústavní zákon což mu podle zákona o ÚS č. 182/1993 Sb.

nepřísluší. Tehdy proti tomu mohl něco podniknout Jiří Paroubek.

Politickou odvahu k tomu nenašel."

Dodnes nechápu, co vedlo J. Paroubka k tomu, že shodil ze stolu 15. září 2009 možnost uskutečnění předčasných voleb. Tehdy by měla ČSSD výrazně nadpoloviční většinu. TOPka nebyla ještě tak zinstituonalizovaná a VV byly v plenkách. Volby se tedy podle zadání bůhvíkoho měly odehrát až bude jasná koaliční většina, která vládne po různých modifikacích nyní. J. Paroubkovi se poslechnutí výzev našeptávačů ošklivě vymstilo a je dnes tam, kde je.

2 1
možnosti

J66a96n 39N81o15v81á90k

4. 1. 2013 22:46

Jestli si to pamatuju dobře, tak tehdy šlo nejspíše o to, že se potom ukázalo, že by bez parlamentu zůstala moc modrému Senátu a otci zakladateli ODS. Tak nějak ta finta vypadala.

0 0
možnosti

Rozhodnutí Ústavního soudu se vám nemusí líbit, ale bylo by správné je respektovat. Toho jste - jako Okamurův příznivce - schopen jen pokud vám tato vyhovují. No je to vašeho bolení hlavy. 

I já si přeji, aby Okamura šel dál a dál a to až tam, kde je hodně velká tma.

3 2
možnosti

Z80d21e98n64a 68K11o19č67í

4. 1. 2013 15:08

Myslím, že tentokrát   Rychetský opravdu přestřelil. Okamura bude soud respektovat, ale požene to asi ještě dál. Konec konců - plat mu běží, o nic nejde. Karty měl dobré už při podávání žaloby k ústavnímu soudu.  Rychetský měl z žaloby orosené čelo a všichni čekali, že se soud bude muset vyjádřit k něčemu úplně jinému, ( Konec konců, nic by se nestalo, kdyby soud Okamuru vrátil do hry. Na silnou trojku stejně nemá ). jinak by soud musel připustit porušení ústavnosti. Holt by se vytiskly znovu papírky, v prvním kole by vypadl a všichni by byli spokojeni. 

Očekávám že z toho bude ještě pěkná taškařice. !!;-)

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, někde jsem zachytil, že jste podal k ÚS stížnost týkající se povinnosti zastupování advokátem před ÚS. Můžete k mi tomu dát nějaký link a popř. i rozhodnutí, pokud již bylo? Buď přímo sem a nebo na e-mail: pavel.machacek123@seznam.cz.

Děkuji.

Pavel

1 0
možnosti

Je to přesně tak, jak uvádíte v nadpisu.

2 3
možnosti
Foto

Není. Ústavní soud má pravdu.a nemohl ani rozhodnout jinak.

0 0
možnosti

Držím palce a přeji výdrž.

1 3
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky