Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli je článek myšlený jako ironie, tak je to dost slabé.

1 0
možnosti
KB

Nechápu souvislost mezi koaliční smlouvou a vietnamci. Jestli jste chtěl psát jen o vietnamcích, tak proč ten myšlenkový veletoč?

0 0
možnosti
PK

Pan Dřevojan chtěl vtipnější formou a s nadsázkou říci, že i při stávajícím "nesnesitelném" prostředí pro naše podnikatele a živnostníky Vietnamci svižně podnikají a posouvají se z nejnižších pater (ohavné tržnice) podstatně výše - např. ve Vodičkově ulici mají na české poměry (nesrovnávám zatím se špičkou nákupních center) slušný obchoďák. Hodně vytlačily český malý maloobchod, což třeba v Italii nevidíte. Nespadl jsem z hrušky, pokud jde o příčiny úspěchu, ale Češi také podvádějí v daních atd.

0 0
možnosti
MR

M86i72l87a98n 89R27a68d45e30k

12. 12. 2012 20:11

takze ta vlada v Cesku nejsou jen sami pitomci. Cesi jako cela Evropa vymiraji, I vy asi nemate vice nez dve deti, pokud vubec, Ze? Tak obyvatelstvo musi byt ber kde ber. A co chcete, cekat az se zeme zaplni araby? EU bude tlacit na Cesko aby brala pristehovalce, lepe vietnamce nez jine. Jsou pracoviti, vetsinou vzdelani, tak co chcete?

1 0
možnosti
PK

Souhlas, i slavné USA stojí na takových přistěhovalcích a ještě dodám - na rozdíl od první generace vídám v Praze již dost velmi krásných Vietnamek. Pro starší bych dodal - slavný komentátor krasobruslení Karel Mikyska jednou v Japonsku se vyjádřil, že některé japonské ženy se jemu i Evropanům velmi líbí (ne všechny). A dostal odpověď - ale vy se nám vůbec nelíbíte ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky