Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Schwarzenbergovi nepřály ani Baudyšovy hvězdy

Přímé volby prezidenta oslovily všechny vrstvy občanů. Dělníky, rolníky, pracující inteligenci, nepracující, umělce a dokonce i astrology. Ani ti k volbě nemlčeli. 

Novináři psali komentáře, analýzy a spekulace, umělci se jako vždy angažovali na té správné straně barikády jenom s tím rozdílem oproti totalitnímu režimu, že tentokrát byly ty barikády dvě. Pracující inteligence diskutovala v kavárnách a lepších podnicích, dělníci, rolníci a nepracující v hospodách a mladí všech sociálních skupin horlivě prezentovali své favority na sociálních sítích. Astrologové sestavovali horoskopy po vzoru Keplera nad planetami a hvězdami. Jedním z našich v současnosti nejznámějším astrologem je Antonín Baudyš, ml. nebo Richard Stříbrný.

Podívejme, se jak viděli dvoje poslední volby českého prezidenta.

Volba prezidenta v r. 2003 kdy se utkali ve volbách Václav Klaus a Miloš Zeman jak je viděl astrolog Richard Stříbrný.

 

Ing. Miloš Zeman očima Richarda Stříbrného:

 

V jeho horoskopu se nachází 5. z deseti planet ve vzdušných znameních, což znamená, že se jedná o člověka všestranného, přizpůsobivého a komunikativního. Slunce má v konjunkci s Neptunem ve znamení Vah. Tato konstelace přináší idealistické, spíše levicové zaměření, společenskost a zájem o sociální problémy. Miloš Zeman může mít občas také utopické, těžko realizovatelné vize a tendence nabírat na sebe příliš mnoho aktivit, které pak obtížně zvládá kvůli nedostatku času (Slunce konjunkce Neptun v kvadratuře na Saturna). Jeho intelekt je velmi dobrý, neboť Merkur představitel intelektu je ve znamení Panny v konjunkci s Jupiterem, což dává vědecký, analytický rozum, rychlé reakce a velkou kritičnost. Tato konjunkce ve znamení Panny přijímá disharmonickou vazbu od Urana z Blíženců. Této konstelaci se dají přisoudit sarkastické poznámky a komentáře, které jsou pro Miloše Zemana tak typické. Toto je velmi výrazná konstelace, která dává zrozenci velkou pohotovost, sugestivní přesvědčivost a originálního ducha, který má množství nápadů a nespoutanou fantazii. Slabinou u Miloše Zemana může být ukvapená argumentace, podceňování lidí, kterým to nemyslí stejně rychle jako jemu. Také se může projevit snaha o originalitu za každou cenu. Ze srovnání horoskopu naší republiky s horoskopem Miloše Zemana se dá usoudit na vcelku úspěšné působení ve vysokých státních funkcích (Slunce a Venuše republiky v konjunkci s Venuší M. Zemana).

 

 

Miloš Zeman nebyl zvolen prezidentem.

 

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc.

 

V horoskopu Václava Klause se nachází Slunce ve znamení Blíženců v harmonické vazbě na Lunu ve znamení Berana. Toto spojení dává inteligentním, bystrým a zvídavým Blížencům více sebevědomí, ráznosti a rozhodnosti. Saturn v Býku v konjunkci s ascendentem, v sextilu na Marse a v trigonu na Neptuna je velmi silný a dodává zrozenci pevnou vůli, konzervativnost, tvrdošíjnost a fyzickou zdatnost. Uran má stejné vazby, jeho vliv je však odlišný, naznačuje člověka s originálními nápady, nezávislého, nesnášejícího omezení a toužícího po odlišnosti od průměru. Jupiter v Blížencích uprostřed prvního astrologického domu poukazuje na pravděpodobnost životního vzestupu a nadprůměrného úspěchu téměř ve všem do čeho se člověk pustí. Úspěšnost je zde podpořena (Kozoroh v M.C.) mimořádnou pracovitostí (vládce M.C. je Saturn v konjunkci s ascendentem) a velmi dobrým intelektem (Merkur v konjunkci s Venuší ve třetím domě). Tato poslední vazba dává nadprůměrnou paměť, talent na jazyky a zájem o historii. Pozice Slunce ve druhém (finančním) domě, ascendent, Saturn a Uran v Býku činí z Václava Klause člověka, který má mimořádný talent pro ekonomii. Uran v ascendentu mu dává vize do budoucnosti, Slunce v Blížencích nápady a teorie a Saturn u ascendentu je umožní převést do praxe. Velmi zajímavé v této souvislosti je srovnání horoskopu Václava Klause s horoskopem Československa z roku 1918. Vypadá to jako by byl určen osudem, aby změnil ekonomický systém republiky, neboť jsou zde extrémně silné vazby. Rozrušení starých ekonomických struktur (privatizace) způsobila kvadratura Saturna a Urana v horoskopu V. Klause na Urana, Lunu a Saturna ve finančních domech (druhý a osmý) horoskopu republiky. Vytvoření nového systému dává Slunce a Luna V. Klause v mimořádně příznivých aspektech právě na finanční domy horoskopu republikyKaždý člověk má své slabiny. Mars v disharmonických aspektech na Slunce a Neptuna naznačuje možnost přílišného prosazování své vůle, občasnou nadměrnou kritičnost a nediplomatičnost. V zdravotní oblasti se tyto méně příznivé vazby mohou projevit úrazy končetin. Při pohledu na astrologické vlivy v průběhu voleb se dá usoudit na volební úspěch.

 

 

Prof. Ing. Václav Klaus, CSc. byl zvolen prezidentem. 

 

Ing. Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg očima Antonína Baudyše ml. Volby 2013.

 

Ing. Miloš Zeman.

 

Nerad připouštím, že astrologické šance Miloše Zemana odpovídají vysokým průzkumům, rýsuje se mu v tomto období naprostý životní předěl, restart a posílení. Že tento muž zastupuje 1.2 milionu voličů, kteří si nepřejí žádnou změnu, kterým vyhovuje korupční atmosféra v naší zemi a kteří už zapomněli, jak moc se korupce u nás rozmohla právě za vlády Miloše Zemana a následně Stanislava Grosse, který měl s řízením vlády a pacifikací svých přátel ministrů citelné problémy, to už asi zapomněli. Miloše považuji za chytrého člověka se zlou myslí, člověka žijícího v režimu vymezování se a obrany. S Milošem Zemanem nás nečeká dohromady nic. Jak by mohlo. 

 

 

Karel Schwarzenberg

Z druhé strany, s Karlem Schwarzenbergem bychom si dle mého názoru už vůbec nepomohli. Stojí za ním dalších 1.2 milionu nemyslících obyvatel, kteří žádnou změnu nechtějí. Karel je sice sympatický pán s charismatem a velkým nadhledem, z druhé strany zcela prostý člověk, stejně jako Miloš. Jeho šest let na zahraničních věcech pokládám za smutnou kapitolu naší zahraniční politiky, s názorem lidu, že Karel sere na lidi i na Česko se ztotožňuji. Nemluvě o tom, že je skutečně primárně nástrojem jiných lidí, jiných zájmových skupin (Bilderberg, zbrojaři, Bakala). Jeho cizí státní občanství, absence škol, němčina jeho paní či obchodní državy z mého hlediska absolutně nejsou na závadu. Mohou být i výhodou. Ale v korupci jel za Václava Havla stejně jako kdokoliv jiný, dokonce nejspíš ještě více než Zeman. Lhát a mlžit dovedou oba stejně: ať uvedu příklad: Miloš k ukradené Mostecké uhelné, Karel k vlezdoprdelistickému hlasování o střelivu s ochuzeným uranem v OSN.

 

Ing. Miloš Zeman byl zvolen v první přímé volbě prezidentem České republiky.

I když žádný z kandidátů druhého kola přímé volby prezidenta v r. 2013 nebyl mým favoritem, budu zvolenému prezidentovi prokazovat korektní úctu jako občan, který ví jak se chovat k nejvyššímu představiteli země, ve které žije a pokládá ji za svoji vlast. 

Zbyšek Dřevojan, Znojmo

Autor: Zbyšek Dřevojan | pátek 15.2.2013 19:26 | karma článku: 17,55 | přečteno: 1503x
  • Další články autora

Zbyšek Dřevojan

Na Zemana platí jedině Zeman

Staré přísloví říká: Na hrubý pytel hrubá záplata. V tomto případě na politického slona v porcelánu platí jedině Zemanovo kladivo na Zemana.

22.1.2014 v 17:56 | Karma: 20,16 | Přečteno: 1078x | Diskuse| Ostatní

Zbyšek Dřevojan

Pour Félicité 2014

Vážení a milí návštěvníci mého blogu. Chtěl bych se s vámi opět po roce podělit se svými dojmy, zkušenostmi, prožitky a myšlenkami, které v uplynulém roce prošly mým životem a mojí myslí i duší.

5.1.2014 v 18:39 | Karma: 10,08 | Přečteno: 536x | Diskuse| Ostatní

Zbyšek Dřevojan

Nejvyššího žalobce Zemana EXKLUZIVNÍ klub

V pátek 6. prosince 2013 vydal mluvčí Nejvyššího soudu ing. Petr Knötig TZ, že NS odmítl dovolání Nejvyššího žalobce Zemana v neprospěch tří policistů ze Znojma.

9.12.2013 v 18:51 | Karma: 13,87 | Přečteno: 640x | Diskuse| Ostatní

Zbyšek Dřevojan

Císař Josef II, jeho reformy, vztah k církvi, státu a lidem

V posledních letech koaliční vlády byli jsme terčem různých reforem i pseudoreforem. Není jistě na škodu hledat poučení v dějinách. Doba Josefa II je přímo ideální.

29.11.2013 v 18:56 | Karma: 25,16 | Přečteno: 4412x | Diskuse| Ostatní

Zbyšek Dřevojan

Dejte Babišovi co je Babišovo a zbytek ostatním.

Volby skončily, karty jsou rozdány a nastává kupčení mezi zvolenými. Hlavní aktéři: ČSSD – vítěz voleb de jure, Babišovo ANO vítěz voleb de fakto. Světla ramp jsou rozsvícena.

22.11.2013 v 18:23 | Karma: 13,96 | Přečteno: 731x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Benda, Rouček, Dryml a další. Do europarlamentu kandidují známá jména

28. dubna 2024

Premium Nejen politickými proklamacemi a sliby lákají strany voliče. Součástí kampaní jsou i známé tváře....

Ukrajinská armáda na frontě postupně míří k bankrotu, varuje analytik

28. dubna 2024

Podcast Ukrajinská armáda na frontě čelí čím dál většímu tlaku. Především v Donbasu je situace kritická....

VIDEO: Paraglider se zřítil ze třiceti metrů na poušť. Sám si zavolal záchranku

28. dubna 2024  11:45

Třiatřicetiletý Anthony Vella testoval nad texaskou pouští severozápadně od Austinu motor BGD Luna...

Ruský útok poškodil hotel v Mykolajivu. Cherson znovu zasáhly drony

28. dubna 2024  10:18,  aktualizováno  11:25

Sledujeme online Ruský dronový útok v noci na neděli těžce poškodil hotel v jihoukrajinském městě Mykolajivu. Na...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2314x
motto:"Buďte realisté, žádejte nemožné“
Herbert Marcuse
Veškeré mé konání je ovlivňováno touto myšlenkou.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky